Contact formulier Fundisa Weddings

Trouwen in Namibië

Als jullie een vraag over trouwen in Namibië hebben, neem dan contact met mij op. Willen jullie bijvoorbeeld meer informatie en/of zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan doen, dan hoor ik dat graag.

Alle manieren waarop jullie meer over mij te weten kunnen komen zijn hiernaast opgesomd. Ik vindt het leuk als jullie mij en mijn man ook via de Sociale Media van jullie keuze willen volgen! Ten eerste worden jullie dan op de hoogte worden gehouden van van onze ervaringen en de ervaringen van bruidsparen die jullie voorgingen. Ten tweede omdat het gewoon leuk is :-)!

Kortom, vul het onderstaande formulier in en ik zal jullie zo snel mogelijk benaderen op de door jullie gekozen manier. Mochten jullie het antwoord op bepaalde vragen nog niet weten, dan is dat geen enkel probleem. En later kunnen deze antwoorden altijd worden verandert. Maar het geeft mij in eerste instantie wel een beetje een beeld van wat jullie willen.

 

2 + 6 = ?

Contact gegevens

Fundisa Weddings

Iris Diekstra

Bleijenbeek 1 te Afferden (Limburg)

iris@fundisa-weddings.nl

06 3308 1443

Privacybeleid

Facebook

Skype

Instagram

Pinterest

Fundisa Weddings kunnen jullie vinden in Afferden (Limburg):

Zoals gezegd, vinden wij het leuk om van jullie te horen. Daarom horen we graag wat jullie ideeën en wensen zijn.  Het komt ook voor dat een bruidspaar juist nog geen beeld van hun bruiloft heeft, waardoor ze juist volledig open staan voor onze ideeën. Het maakt niet uit of jullie al een getailleerd beeld voor ogen hebben of juist nog helemaal geen ideeën hebben.

Wij kunnen jullie adviseren zodat jullie ook, net als wijzelf, een geweldige bruiloft in Zuid Afrika zullen beleven. Echter uiteraard volledig op maat gemaakt voor jullie.

Wij kijken uit naar jullie bericht!

Iris & Roderick

Iris

Fundisa Weddings Contact persoon Iris

Roderick

Contact persoon Roderick

Intussen zijn Roderick en ik alweer heel wat jaartjes getrouwd, want onze eigen geweldige trouwdag in het Greater Kruger National Park in de Zuid-Afrikaanse bush was op 29 augustus 2007! Wij gunnen ieder bruidspaar ook zo’n fantastische beleving. Wij willen er voor zorgen dat ook jullie straks kunnen terugkijken op een geweldige trouwdag!

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)