Droombruiloft referenties

Hieronder vinden jullie 88 referenties van bruidsparen die via Fundisa Weddings in Zuid Afrika zijn getrouwd.

De complete reis- en trouwverslagen en in sommige gevallen een PDF bestand van een artikel in het Magazine “TROUWEN” (inclusief foto’s) zijn bij sommige koppels te lezen door op de knop “Media” te klikken. Daarnaast zijn er bruidsparen die hun trouwverhaal met ons hebben gedeeld, hiervoor is de knop “Lees meer”. En voor de originele reviews geplaatst op de website “The Perfect Wedding”, kunnen jullie op de betreffende knop klikken.

Safari

Mirthe & Matthijs

“Wat begon als “zou het niet geweldig zijn als” eindigde door jou in een waar sprookje. Dagelijks moeten we onszelf nog knijpen om zeker te weten dat het echt gebeurd is! Je bent gepassioneerd, vol toewijding en zet je voor meer dan 100% in. Geen vraag was je te gek, elke dag stond je voor ons klaar en dacht aan alles. Hierdoor was onze voorbereiding onwijs ontspannen en de dag zelf onbeschrijfelijk. Zonder jou zou dit ons nooit gelukt zijn.

Lieve Iris, ga alsjeblieft zo door!!

Veel liefs, Mirthe en Matthijs.”

Safari

Antoinette & Rémon

“In 1 woord: Perfect! Van het begin tot het eind (en nu nog steeds) is de communicatie met Iris super verlopen. Er werd uitgebreid naar onze wensen geluisterd waarna Iris aan de slag is gegaan en alles tot in de kleinste details heeft uitgedacht en uitgewerkt. Dingen waar wij als bruidspaar niet bij stil hadden gestaan werden door Iris aangedragen waarna wij zelf de keuze hadden om hier wel of niet is mee te doen. Het is fijn als iemand meedenkt, je nieuwe ideeën geeft en vooral ook uit ervaring advies kan geven. Dit alles maakt dat het voor ons een ontzettend relaxte voorbereiding is geweest voor onze trouwdag. Werkelijk waar, aan alles is gedacht en er was niets wat Iris aan het toeval heeft overgelaten.
Het eindresultaat? Een oprecht perfect te noemen dag waarbij alles precies zo is gegaan als wij hadden gehoopt! Een duidelijke planning (niet te strak maar wel zo dat onze families wisten wat er van hen werd verwacht), geweldige partners (fotograaf, videograaf, visagisten, trouwambtenaar en het personeel van de lodge) en alle aandacht en liefde die Iris in onze dag heeft gestoken maken dat dit een onvergetelijke mooie dag is geweest.

Het klinkt cliché maar het is oprecht gemeend wanneer ik zeg dat ik het weer zo zou doen als we het over zouden doen! Alleen al voor Fundisa Weddings zou ik nog een keer willen trouwen 🙂
Of te wel, een aanrader!!”

Wijnvelden

Bart & Petra

“Als je enigszins twijfels over een bruiloft in het buitenland… Kies Zuid-Afrika.
Dan is er maar 1 echte goede optie om alles te regelen. Dat is 100% zeker Fundisa Weddings. Buiten het feit dat ze er alles aan doen om jouw bruiloft tot een ultiem mooie en onvergetelijke ervaring te maken, denken ze ook na over kleine extra’s voor gasten en het bruidspaar.
Alles gaat in goed overleg en er volgt constante heldere terugkoppeling. Ook de nazorg is perfect geregeld.
Het is dat we maar 1x trouwen. Mochten we het over willen doen, dan is Fundisa bij uitstek de ultieme organisator!
Mocht je nog twijfelen over Fundisa Weddings (wat eigenlijk niet kan)… Lees ons verhaal 🙂

Kaapstad

Karin & Wim

“Wij zouden het nooit hebben aangedurfd te trouwen in Kaapstad zonder de hulp van Fundisa Weddings in te schakelen. Iris heeft veel voor ons geregeld en hield ons voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en eventuele aanpassingen in het programma. Mede dankzij haar hebben wij echt een heel bijzondere en mooie huwelijksdag gehad!! “

Kaapstad

Kirsten & Rutger

“De ervaring met Iris van Fundisa Weddings was ronduit geweldig! Ze dacht aan alles waaraan je zelf nog niet eens gedacht had. Ze regelde alles tot in de puntjes! Zeer zorgvuldig, attent, betrokken en zorgzaam! Ze was gemakkelijk te bereiken wat ook makkelijk was in het afstemmen. Ik zou Fundisa Weddings zeker aanbevelen!

“Een heel bijzondere en mooie trouwdag in Kaapstad beleefd, mede dankzij de fantastische inzet van Iris bij Fundisa Weddings!! Zonder haar hadden wij dit nooit aangedurfd. Iris, nogmaals superbedankt voor alles!!”

Safari

Nicole & Michiel

“Een dag om nooit meer te vergeten! En mede door de perfecte service van Iris Diekstra van Fundisa Weddings. Iris neemt echt de tijd voor je en ze spreekt uit eigen ervaring. Daarnaast voelde ze heel goed aan waar onze behoefte lag en welke soort bruiloft het beste bij ons zou passen. Strand, wijnveld of natuurreservaat. Wij hebben uiteindelijk voor de laatste optie gekozen en dit was achteraf ook absoluut de beste keuze die we hadden kunnen maken. Wat een unieke ervaring om te trouwen in zo’n mooi natuurgebied (Het Welgevonden Reserve), te midden van zoveel wilde dieren en waar je constant het gevoel hebt dat de dag eigenlijk te mooi is om waar te zijn! We hebben prachtige foto’s van de weidse omgeving, de Afrikaanse zonsondergang, maar ook vanaf de Lodge met neushoorns op slechts 10 meter afstand. Iris heeft ons voor, tijdens en na de trouwreis perfect op de hoogte gehouden van alles wat er bij een bruiloft in Zuid-Afrika komt kijken. Ze zet absoluut dat stapje extra om ervoor te zorgen dat de trouwdag je verwachtingen overtreft. Ook de service van de Lodge was zonder twijfel fantastisch te noemen. De sfeer is er heerlijk ongedwongen en het ontbreekt je er aan niets. De Lodge managers en het personeel hebben een persoonlijke aanpak, zodat je je meteen thuis voelt. Ook op onze trouwdag hebben ze alles in het werk gesteld om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Het heeft onze verwachtingen absoluut overtroffen! Daarnaast zijn ook de gamedrives geweldig. De ranger verstaat zijn vak tot in de puntjes en heeft zeer veel kennis van alle diersoorten. Hij straalt veel passie voor zijn vak uit en dit zorgt voor een fijne sfeer tijdens het spotten van het wildlife. Kortom: wij hebben geen moment spijt gehad van de keuze om met Fundisa Weddings in zee te gaan en wij kunnen het iedereen aanraden die in Zuid-Afrika zou willen trouwen.”

Hermanus

Anoniem

“Wij hebben Fundisa Weddings leren kennen als een betrouwbare organisatie. We zijn uitstekend door Iris geholpen! Ze bedenkt voor elk probleem een oplossing op maat. Iris denkt erg goed mee en is erg begripvol en kan zich goed inleven. Ze is helder in haar communicatie en reageert snel. Haar afspraken komt ze na en ze benoemd de voor- en nadelen van bepaalde keuzes zodat wij als stel goed voorgelicht een passende keuze konden maken. De organisatie voor een bruiloft kun je met een gerust hart aan haar overlaten. Fundisa Weddings heeft al jaren ervaring in het organiseren van bruiloften voor Nederlanders in Zuid-Afrika. Mocht Fundisa geen ruimte hebben voor de gewenste datum van jullie bruiloft, dan is het het zeker de moeite waard om te wachten totdat er plek is zodat jullie uiteindelijk een unieke, persoonlijke maar bovenal zorgeloze bruiloft beleven!”

Safari

Leen & Nick

“Fundisa Weddings… een echte aanrader!!

“Gewoonweg een prachtige dag om nooit te vergeten zonder de stress die er normaal aan gepaard gaat. Een dag waar wij ten volle van elkaar hebben kunnen genieten! Wij hebben er geen moment spijt van! Wij komen zeker nog eens terug naar het mooie Zuid-Afrika! Ik kan het iedereen aanraden! Iris is een heel lieve dame waar je steeds met al je vragen terecht bij kan. Ze zal je helpen waar ze kan. Ik kan geen slechte zaken zeggen, want er zijn er gewoonweg geen.

Bush

Issabella & Ulric

Iris geeft je echt het gevoel dat je in goede handen bent. Erg persoonlijk en professioneel, goed geregeld. Betrouwbaar en op maat gemaakt. Top service. De enige echt betrouwbare partij voor je bruiloft in Zuid Afrika. Dank je wel!

Safari

Renee & Marco

“Een dag vol hoogtepunten, verrassingen, emoties en onvergetelijke herinneringen.”

“Onvergetelijke ervaring met baie dankie aan Fundisa Weddings: perfect tot in grote en kleine details… ”

Wijnvelden

Eveline & Leo

“In één woord fantastisch!
Alles was zeer goed geregeld. De locatie was nog mooier dan op de prachtige foto’s in de brochure.
En ook de fotograaf en de aankleding waren boven verwachting.
Wij raden Fundisa Weddings aan iedereen aan die in Zuid-Afrika wil trouwen.”

Safari

Iris & Nadia

“Als ik trouw, dan is dat in een spijkerbroek óf in het buitenland, maar dat kan helaas voor ons als gay couple nog niet!”. Dit was het antwoord, dat Iris Nadia iedere keer gaf, als zij de woorden ‘trouwen’ en ‘wij’ in dezelfde zin noemde.”

Safari

Vicky & Sander

“Geen bruiloft in Nederland voor ons, maar een echte ‘bush wedding’ in het schitterende Mhondoro. Uitstekend georganiseerd. Precies wat we wilden. Bedankt voor deze mooie herinnering, we koesteren het.”

“Vanaf het eerste moment geeft Fundisa Weddings je het gevoel en de zekerheid dat je de bruiloft krijgt waarvan je droomt. Ze luistert naar je wensen, denkt met je mee, geeft tips en verzorgt alles tot in de puntjes. Als bruidspaar kun je zonder enige stress van je trouwdag genieten.”

Kaapstad

Monique & Michael

“Op 5 november zijn wij getrouwd op Llandudno strand, bij Kaapstad. Dankzij Fundisa Weddings, het prachtige strand en de heerlijke temperatuur is onze dag werkelijk als een waar sprookje geworden. We kunnen het iedereen aanraden, wat een ervaring.”

Wijnvelden

Daniëlle & Wiebe

“We kenden Papyrus Lodge alleen van de foto’s op de website maar de werkelijkheid was echt paradijs op aarde! De kleuren en geuren, de waterchalets, het Manor House en de hartelijke ontvangst, echt helemaal top. Wij wilden een intieme bruiloft met niet te veel ceremonieel voor ons kleine gezelschap. Dat is door de prachtige omgeving, het trouwprieel in het water en de goede zorgen van Fundisa Weddings helemaal gelukt.”

Kaapstad

Edith & John

“Een mooi hart was getekend in het zand en daar gingen wij in staan voor de ceremonie. En omdat er toen geen pinguïns op het strand waren had Fundisa Weddings er een knuffel-pinguïn bij gezet. Hoezo romantisch en oog voor detail? Na het aansnijden van de taart en openen van de champagne zijn we naar de pinguïns gegaan, die op een andere plek waren, en daar nog enkele superfoto’s gemaakt.“

Safari

Boris & Kerensa

“Wij zijn 29 september bij Garonga getrouwd en het was alles wat we ervan verwacht hadden. Super romantisch en heel goed georganiseerd!! Er was aan alles gedacht. Bedankt.”

Wijnvelden

Mirelle & Hugo

“Op 12 september zijn wij getrouwd in Stellenbosch. Wat ons heel erg heeft aangesproken is de totaal ontspannen sfeer waarin we getrouwd zijn. Gewoon met z’n tweeën, uitkijk over de wijnvelden en een niet te omschrijven geluksgevoel!!”

Safari

Mike & Tarheel

SMS-je ontvangen met: “Het overtreft onze verwachtingen. Het is super. Bedankt!”

Safari

Karin & Ton

“Eindelijk was daar het moment waar wij ons al maanden op hebben verheugd. In onze trouwkleding de Olifantenrivier oversteken was een hele ervaring en het doorbrak meteen alle spanningen. De ceremonie bij de zandverstuiving op de grote rots was echt prachtig en we voelde ons er goed bij. De trouwambtenaar heeft de ceremonie erg persoonlijk gebracht en dit maakte het speciaal. Kei bedankt.”

Wijnvelden

Aldert & Monique

“Na de officiële ceremonie – het tekenen van het trouwboek dat binnen gedaan moet worden -die op ons verzoek in het Afrikaans werd gehouden, zijn we weer naar buiten gegaan voor de ringen. Deze ceremonie vond plaats onder het genot van champagne en hapjes in de prachtige tuin. Daarna foto’s maken op deze prachtige locatie, even relaxen en naar huis bellen en daarna een overheerlijk 6-gangen diner, met uiteraard heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Het was een prachtige dag!”

Safari

Jeffrey & Petra

“Wij zijn op 26 februari getrouwd bij Mhondoro, in het Welgevonden game reserve. Het was nog mooier dan we hadden verwacht, en vooral heel persoonlijk. Alle dieren die we van zo dicht bij konden bekijken, en het personeel die je als ere gast behandeld. Prachtig, we zouden het zo weer doen.“

Safari

Merel & Stefan

“Op 6 januari zijn wij getrouwd op het Lower deck van de Rock Lodge van Ulusaba. In 1 woord: fantastisch. Hartstikke bedankt voor de hele reis!”

Kaapstad

Daniëlle & Richard

“We hadden totaal geen stress: ‘s ochtends op de trouwdag hebben we nog gezellig samen een museum bezocht. En toen ik ‘s middags naar de kapper ging, lag Richard nog lekker bij het zwembad. De trouwambtenaar heeft echt iets moois van de ceremonie gemaakt. Wij hebben het huwelijk in het buitenland als zeer bijzonder ervaren.”

Safari

Ellen & Edgar

“Na de frisse ochtend gamedrive en relaxed ontbijt volgde een intieme trouwceremonie in het wildpark; de eerste kus als bruidspaar en een blinkende ring om mijn vinger. ‘s Avonds nog een heerlijk privé diner – de mooiste dag van mijn leven.”

Safari

Roy & Patricia

“Wij zijn getrouwd in de bush. Fundisa Weddings had alles perfect voor ons geregeld. Het was mooier dan we hadden durven dromen. Wat ons betreft dus een aanrader als je in de bush wilt trouwen.”

Safari

Alexandra & Ronald

“Wij zijn 18 september 2014 in het Welgevonden Game Reserve getrouwd. Het was nog mooier dan we hadden verwacht. De door Fundisa Weddings aanbevolen lodge was werkelijk fantastisch. Geweldige staff die van ons verblijf, en natuurlijk van onze trouwdag, iets onvergetelijks hebben gemaakt. Alles was perfect door Fundisa Weddings geregeld. Niet alleen het verblijf maar ook de fotograaf en trouwambtenaar, ontzettend aardige mensen. Eigenlijk hoefden we zelf nergens meer aan te denken, alleen maar aan te geven hoe we het graag hebben wilden. Vertrekken naar een ver land om te trouwen en alles tot in de puntjes geregeld. Wij hebben dan ook totaal geen zogenaamde “trouwstress” gehad, alleen maar genoten. Heerlijk was dat! Onze dochter van twee werd in alles betrokken wat het voor ons nog specialer maakte. De ceremonie was heel intiem en ontroerend. Trouwen in de Afrikaanse bush is werkelijk een prachtige en unieke ervaring. Wij zijn dan ook nog steeds heel erg blij dat Fundisa Weddings dit voor ons mogelijk heeft gemaakt. Nogmaals bedankt!”

Wijnvelden

Jolanda & Frans

“3 Dagen voor wij op vakantie zouden gaan naar Zuid-Afrika, kwamen we nog even op het idee om misschien daar te trouwen. Na een email en aansluitend telefonisch contact werd alles super geregeld. Alles TOP.”

Safari

Kees & (zwangere) Mariska

“Wij zijn in het Ulusaba Game Reserve op onze droomplek getrouwd midden in de bush met olifanten en nijlpaarden om ons heen. Mooier bestond niet!! Fantastisch.”

Wijnvelden

Jessica & Armando

“Fundisa Weddings heeft onze mooiste dag nog mooier gemaakt!
Het was onze droom om ooit in het buitenland te trouwen, gewoon lekker met z’n tweetjes zonder al te veel poespas. Dat dat in Zuid-Afrika kon was een droom die uitkwam. Fundisa Weddings begreep precies wat wij bedoelden en hoe onze dag eruit moest zien. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld. Ambtenaar, fotograaf, locatie, taart, champagne, noem maar op. We hoefden ons nergens zorgen om te maken. Wat een fijn gevoel geeft dat! Alles wat wij moesten doen was op het juiste moment ‘Ja’ zeggen 🙂
Het was een perfecte dag. Eén om nooit te vergeten…”

Safari

Ilona & Frank

“Wij zijn getrouwd bij Garonga. Mede door de staff van de lodge een schitterende plek om elkaar het ja-woord te geven. Om de dag romantisch af te sluiten hebben we ook nog gebruikt gemaakt van het bush bath onder de Afrikaanse sterrenhemel. Als wij nu naar onze trouwring kijken denken wij terug aan een heel speciaal moment, een mooie uitdaging en het mooie Zuid- Afrika. Dankzij Fundisa Weddings was het een perfecte dag. Baie dankie!!”

Safari

Mireille & Frank

“9 mei was voor ons een onvergetelijke dag. We zijn getrouwd bij Mhondoro Lodge, Vaalwater…wat een geweldige ervaring. Wij wilde een intieme, gezellige bruiloft met een paar familieleden en verder alleen de natuur. Het was meer dan geweldig. De lodge is schitterend, de staff meer dan geweldig en de natuur helemaal top. Onze trouwdag is nog mooier geworden dan wij ervan verwacht hadden. Wij komen zeker terug bij Mhondoro en in Zuid Afrika waar wij al een speciale band mee hadden..”

Te paard

Eefje & Mertijn

“Wij zijn in de Bush getrouwd met prachtig uitzicht! Het was zo’n geweldige plek (en herinnering) dat we zeker terug gaan. Heel erg bedankt.”

Safari

Jessica & Jack

“Eind juni 2014 kwamen we op het idee om te gaan trouwen in Zuid Afrika. Onze reis hadden we al in december 2013 geboekt. We hadden geen idee of dit mogelijk was in zo’n kort tijdsbestek en hoe het met de papierwinkel zat. Via internet kwamen we bij Fundisa Weddings uit. Volgens haar was het kort dag maar zeker nog te realiseren. We zouden drie weken in Zuid Afrika verblijven waarvan de eerste en de derde week op 1 plaats. De eerste week verbleven wij als volunteers op een private Game Lodge die voornamelijk gericht was op leeuwen. We zouden daar o.a de leeuwen en ander wild verzorgen. Het leek ons super om daar te kunnen trouwen in de “bush”. We hadden zelf per e-mail contact gehad met deze privat game lodge. Zij zouden voor ons een wedding-cake, fonkelwijn, trouwboeket en alle andere bijkomstigheden regelen zodat de dag voor ons onvergetelijk zou worden. Fundisa Weddings hield ons regelmatig op de hoogte van de stand van zaken mbt de papierwinkel. Ze regelde voor ons een trouwambtenaar een gezellige vrouw die de ceremonie op ons verzoek in het Zuid Afrikaans hield. Tevens had Fundisa Weddings een hele goeie fotograaf geregeld. We kregen van haar een link gestuurd met wat voorbeelden van zijn werk. Het viel ons op dat de fotograaf oog had voor detail en bijzondere foto’s kon maken door het spelen met licht. Al vrij snel kregen we de bevestiging dat onze trouwdatum 9 oktober 2014 door kon gaan! Door de inspanning van Fundisa Weddings is onze trouwdag een dag geworden om nooit te vergeten. Zo bijzonder en ver boven onze verwachting. We hadden zelfs welpen bij de ceremonie. Gelukkig hebben we er mooie foto’s aan over gehouden waar we nog regelmatig naar kijken. Komende week kunnen we de trouwakte al verwachten in Nederland. Kortom alles perfect en snel geregeld. Fundisa Weddings bedankt voor alles. Jack en Jessica”

Safari

Jamila & Jasper

“Fundisa Weddings heeft ons perfect geadviseerd door goed te luisteren naar hoe wij onze huwelijksdag wilden vieren. Hierdoor heeft de trouwdag onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We hebben ontzettend genoten van de perfecte verblijf- en trouwlocatie waar wij volledig in het middelpunt stonden en er alles aan werd gedaan om het ons naar de zin te maken. Heerlijk eten, zorgzame staff en natuurlijk een prachtige omgeving, waardoor we samen intiem en intens hebben kunnen genieten van onze ‘private bush wedding’ “.

Wijnvelden

Jessica & Dagmar

“2 Jaar geleden begon het voor ons als een droom ‘trouwen in Zuid-Afrika’ en 6 weken geleden is het werkelijkheid geworden en wat was het geweldig! De locatie, de medewerkers van Grand Dedale, het eten, de fotograaf, de ambtenaar, alle details etc. Ontzettend bedankt.”

Safari

Annemie & Dirk

“Dit was echt een ongelooflijke ervaring, geen stress, alles zoals wij het zelf wilden midden in Kapama game reserve. We kozen voor de Afrikaanse ceremonie die echt aandoenlijk was. Nog een extra dank aan Fundisa Weddings die ons tijdens het excellent verzorgde diner opbelde op een zondagavond om ons persoonlijk te feliciteren. Dat vonden wij echt net dat ietsje meer zodat we iedereen Fundisia kunnen aanbevelen.”

Safari

Ben & Marijke

“WOW, trouwen in Zuid-Afrika is helemaal geweldig!! Op 20 februari zijn getrouwd in het Garonga Safari Camp vlakbij Hoedspruit. Geweldig geregeld allemaal door Fundisa Weddings, elk detail was fantastisch. Geen moment zorgen gemaakt alleen maar genoten! We zouden het liefst morgen terug gaan.”

Kaapstad

Tim & Anneke

“We wisten al heel lang dat we wilden trouwen en dat we naar Zuid-Afrika op vakantie gingen….maar dat Fundisa Weddings alles kon regelen binnen 14 dagen was zo geweldig! Het was zo mooi ons huwelijk tussen de pinguins op Boulders beach! De wedding officer, de fotograaf, de park official…alles was goed en snel geregeld. Ik raad haar bij iedereen aan.”

Safari

Corrie & Marcel

“Op 3 februari zijn wij getrouwd op Mhondoro Lodge. Het is moeilijk te beschrijven hoe mooi en speciaal deze trouwerij is geweest. Fundisa Weddings heeft haar uiterste best gedaan om dit voor ons mogelijk te maken en zij is daar bijzonder in geslaagd. De staff van Mhondoro en niet te vergeten de ambtenaar van de burgerlijke stand zijn zo lief en hebben ons werkelijk het gevoel gegeven dat wij heel speciaal waren. Nogmaals een onvergetelijke ervaring en wij zijn verknocht geraakt aan Zuid Afrika.”

Safari

Martien & Nienke

“9 September was de mooiste dag van ons leven. Wij zijn in het Balule National Park (een privéreservaat naast het Kruger National Park) getrouwd, we stond op een rots midden in de Olifantsrivier. Het personeel van Pondoro lodge en Fundisa Weddings maakten onze dag tot de mooiste dag van mijn leven. Baie dankie!”

Wijnvelden

Nienke & Jaap

“Voor ons al weer 10 jaar geleden dat Fundisa Weddings onze bruiloft regelde!
Het was een zeer bijzondere dag, en alles was goed geregeld. We kijken er nog steeds met veel plezier op terug!”

Wijnvelden

Theo & Helen

“Met de prachtige bergen van Franschhoek op de achtergrond gaven wij elkaar het ja-woord. Emma vond het geweldig om bruidsmeisje te zijn. Alles was prima georganiseerd en lekker relaxed, precies zoals wij het wilden.”

Safari

Sacha & Denise

“Op 1 maart zijn wij in Jaci’s Lodge getrouwd. Samen met directe familie (inclusief onze dochter van bijna 3) en vrienden hebben we ons door Zuid-Afrika laten betoveren. Namens deze 10 nieuwe Zuid-Afrika fans; bedankt Fundisa Weddings en de medewerkers van Jaci’s!”

Safari

Bonno & Mariska

“Wij zijn getrouwd bij Mhondoro Lodge. Een paradijs op aarde! De bruiloft was perfect, mede door Fundisa Weddings en de staf van Mhondoro. Het was echt een droomtrouwerij!”

Kaapstad

René & Rianne

“Wij zijn op 30 maart getrouwd in Kaapstad, op strand Llandudno, waar enkele familieleden en vrienden bij aanwezig waren. Het was een onvergetelijk dag en super geregeld. Nogmaals bedankt!”

Safari

Anja & Richard

“Wij zijn getrouwd in wildpark Lalibela in Zuid-Afrika. Het was helemaal geweldig. Het was daar ontzettend mooi, heel aardige mensen. Alles perfect geregeld – het is iedereen aan te raden.”

Safari

Wim & Elles

“Op  een zeer ontspannen manier zijn wij getrouwd bij een waterpoel in de Zuid-Afrikaanse bush. Dankzij de organisatie van Fundisa Weddings is alles perfect verlopen! Ook het personeel van de safari lodge in Ulusaba heeft er alles aan gedaan om er een onvergetelijke middag van te maken.”

Wijnvelden

Natascha & Schelte

“Geweldig dat binnen een week zo’n fantastisch ontspannen en romantische dag geregeld kon worden. Fundisa Weddings is ontzettend hartelijk en enthousiast en geeft je alle persoonlijke aandacht. We hebben er met ons 2en ontzettend van genoten!”

Safari

Antje & Luc

“Net zoals we het gedroomd hadden, zo is het gebeurd. Op 28 oktober zijn we getrouwd op Mhondoro Lodge in het Welgevonden Reserve. Je ja-woord geven aan je liefste in de bush, in aanwezigheid van je naaste familie, is oeverloos mooi. Ook dank aan de staff van de lodge en vooral aan Fundisa Weddings voor de onberispelijke organisatie. Groeten uit België.”

Safari

Edwin & Marloes

“De dag zelf begon bewolkt, maar niets zo veranderlijk als het weer. Dus tussen de buien in (regen op je trouwdag is een zegen in Afrika) zijn we in de stralende middagzon getrouwd in de bush! Op de terugweg naar de lodge, om het trouwregister te tekenen, hebben we nog snel een ommetje gemaakt om de kudde olifanten te gaan bekijken, waar we al 2 dagen naar op “jacht” waren. Het was een ervaring om nooit te vergeten!”

Kaapstad

Murat & Marjolein

“Wij hebben in Nederland een groot feest gegeven voor familie en vrienden, maar het officiële gedeelte wilden we op een droomlocatie. Daarom kozen wij voor Zuid Afrika. Het tekenen van de akte was in Maarten’s Guesthouse. Onze gastheer Maarten liet zien dat ook Nederlanders weten wat gastvrijheid is! Wij waren verrast door het mooie guesthouse en de vriendelijkheid van Maarten. Vervolgens was de ceremonie op het strand. Het weer zat helaas niet mee, ondanks dat het in november normaal gesproken wel lekker is. Maar de harde wind zorgde wel voor grappige momenten: de taart viel in het zand en werd door een labrador opgepeuzeld.”

Safari

Pieter & Mascha

“Wij zijn op 3 december in Zuid-Afrika getrouwd in het prachtige Welgevonden Game Reserve. Mhondoro lodge is fantastisch, de mensen hebben ons in de watten gelegd.  We hebben een prachtige trouwdag gehad, het overtrof onze stoutste dromen!”

Safari

Beate & Corné

“Onze trouwceremonie vond  plaats in een van de mooiste parken van Zuid-Afrika net buiten het Kruger park: het Makalali Conservancy. Onze Wedding Officer heeft er een prachtig gebeuren van gemaakt; deels in het Engels, deels in het Afrikaans en doorweven met verhalen en Afrikaanse tradities, waardoor de huwelijksvoltrekking extra bijzonder werd. Ook het verblijf voor ons en familie was perfect in Garonga Safari Camp. De massages, het eten, de bruidstaart, het nachtelijke ‘Bush Bath’, de uitgebreide picknick boven in een giga boom en de ontmoetingen met diverse dieren hebben ons verblijf tot iets onvergetelijks gemaakt. Het was baie mooi!!”

Wijnvelden

Lilianna & Jeroen

“Wij willen je heel graag bedanken voor je geweldige inzet, al je adviezen en je betrokkenheid. Heel erg bedankt! Helemaal TOP!”

Safari

Leonie & Gijs

“In 1 woord: SUPER! Wij zijn getrouwd midden in de bush (Sabi Sands, Nkorho Bush Lodge). Perfecte locatie, erg aardige mensen en echt een fantastisch moment alleen voor ons tweetjes! Romantischer kan niet! Prima geregeld, bedankt voor de snelle actie!”

Safari

Ivo & Sofie

“Onze trouwdag was perfect en volledig wie wij zijn: ‘s morgens een leeuw gezien, daarna getrouwd in de bush en ‘s avonds een buiten-bad onder de Afrikaanse sterrenhemel! Knappe organisatie van Fundisa Weddings.”

Kaapstad

Karin & Patrick

“Wij zijn in april getrouwd op Llandudno Beach bij Kaapstad. De trouwdag was net een sprookje! Het overtrof al onze verwachtingen! Yolanda bedankt voor het regelen en de suggestie voor deze prachtige locatie.”

Pretoria

Anoniem (same-sex wedding)

“Heel hartelijk dank voor je bemiddeling. Perfect geregeld op alle fronten! Wij hadden dit zonder jou niet voor elkaar gekregen en ik ben je tot het diepst van mijn hart dankbaar.”

Safari

Jessica & Diederik

“We hebben een zeer goede reis gehad en de trouwdag was de kers op de taart. Alles was piekfijn in orde, waarvoor dank!”

Kaapstad

Cobi & Marcel

“Fundisa weddings heeft ons fantastisch geholpen met het regelen van onze droombruiloft. We sliepen in het Dreamhouse guesthouse in Houtbay, Kaapstad. De mooie uitzichten vanuit onze kamer, de omgeving, het uitgebreide ontbijt en de gastvriendelijkheid van het personeel en de eigenaren stonden garant voor een heerlijk verblijf. Onze trouwceremonie vond plaats op het schitterende strand van Llandudno beach in Kaapstad. De trouwambtenaar Walter (geweldig leuke man) gaf een mooie speech en de foto’s van Daniela waren super. Het weer was mooi, het strand perfect, de sfeer was goed, kortom een fantastische middag om nooit te vergeten. We hadden het volste vertrouwen in Fundisa Weddings en aangezien de dag verliep zoals gepland was dat geheel terecht. Fundisa Weddings was van het begin af aan aanstekelijk enthousiast en duidelijk in de communicatie over telefoon en mail. Echt een aanrader dus!”

Safari

René & (zwangere) Dianne

“Op 28 februari zijn wij op Mhondoro Lodge getrouwd. Wat een onvergetelijke en prachtige ervaring! Samen met onze familie hebben we de mooiste dag uit ons leven meegemaakt, waar we Fundisa Weddings en de Mhondoro medewerkers nooit genoeg voor kunnen bedanken! Dankzij jou hebben we een onvergetelijke week gehad waar we nog heel vaak met veel liefde aan terug denken.”

Kaapstad

Iris & Thijs

“Op 16 oktober zijn wij getrouwd op een prachtig strand net iets buiten Kaapstad. Zuid-Afrika is echt een fantastisch land met vriendelijke mensen en een prachtige natuur. Wij kijken terug op een fantastische dag, waarbij alles tot in de puntjes zeer goed geregeld was door Fundisa Weddings.”

Safari

Riana & Ane

“Trouwen in een wildreservaat. Voor ons was het een onvergetelijke ervaring. Nijlpaarden en krokodillen als toeschouwers. Werkelijk tot in de perfectie geregeld door Fundisa Weddings en Ulusaba. Baie dankie. Wij zullen het koesteren en nooit vergeten.”

Wijnvelden

Eric & Mascha

“Wij zijn op 30 april op Wedgeview in Stellenbosch getrouwd. Wij waren een hele week met familie en vrienden daar. Alles was heel bijzonder, met een top fotograaf en erg persoonlijke marriage officer. En de verzorging op Wedgeview liet niets te wensen over voor de volwassenen en de kinderen. Het was onvergetelijk!”

Safari

Nancy & Glenn

“Wij zijn op 1 april op onvergetelijke wijze bij Garonga getrouwd. Toen we Garonga weer verlieten zeiden we heel geëmotioneerd tegen elkaar dat we bij ons 5-jarig huwelijk weer terug zouden gaan. Bedankt voor deze herinnering!”

Safari

Roderick & Iris

“Op 29 augustus  zijn wij in Balule National Park (een privépark van het Greater Kruger National Park) in de bush getrouwd. Alles was perfect georganiseerd door Fundisa Weddings. De hele dag voelde als een sprookje en ik zou niet weten hoe deze dag perfecter had kunnen zijn. Dank je wel voor alles!”

Kaapstad

Henk & Jacqueline

“Op 10 juli zijn wij getrouwd in het door ons uitgekozen Palm House in Kaapstad, samen met onze 2 dochters. Schitterende locatie, zeer goede fotografe geregeld door Fundisa Weddings. Ook het papierwerk was prima geregeld. Over 12½ jaar zijn wij er weer!”

Safari

Olaf & Kim

“Op 3 januari zijn wij getrouwd midden de bush. De plek, de lodge, Ulusaba en de hele dag waren onvergetelijk! We hebben er samen gigantisch van genoten! Bedankt voor al je hulp!”

Kaapstad

Sander & Margreet

“Op 3 april zijn wij op een eigen gekozen locatie getrouwd. Fundisa Weddings, bedankt dat je het naar onze wens hebt kunnen regelen.”

Safari

Hilde & Rik

“De manier van werken van Fundisa Weddings was zeer klantgericht, maar tevens heel persoonlijk en deze combinatie bevestigde ons, dat zij bij uitstek als beste deze speciale reis voor ons kon organiseren.”

Safari

Jeroen & Tamara

“Wij zijn getrouwd in het Krugerpark. We hadden niet veel wensen, wilden alleen ’n romantische plek en een aardige ambtenaar. En dat heeft Fundisa Weddings prima begrepen. Wij & onze 6 gasten kijken met veel plezier terug naar onze trouwdag.”

Wijnvelden

Cindy & Jerry

“Wij zijn in Somerset West getrouwd. Onze trouwdag en onze huwelijksreis met 3 kleine kinderen waren onvergetelijk! Alles was perfect verzorgd door Fundisa Weddings. Super!”

Safari

Steven & Jacqueline

“Wij zijn getrouwd in het Madikwepark. Fundisa Weddings is onze kanjer! Alles was super georganiseerd en helemaal toegespitst op hoe wij het graag wilden. Dus aarzel niet en geef jullie huwelijkslot in handen bij Fundisa Weddings!”

Kaapstad

Lize en Pascal

“Onze Marriage Officer droeg een felgekleurd ‘Mandela shirt’, dat precies bij ons alles behalve standaard trouwen paste. De plechtigheid, half in het Afrikaans en half in het Engels, was een zeer vrolijke aangelegenheid. Slechts een kwartier later waren we dan echt getrouwd en mochten we elkaar als man en vrouw kussen. Een wonderlijk en onbeschrijflijk gevoel.”

Safari

Willo & Janey

“Wat een belevenis, om eind oktober te trouwen in de lente! Hoewel je je met een huwelijk voor de rest van je leven aan elkaar bindt, voelden we ons ongelofelijk vrij.”

Safari

Alice & Erwin

“Al snel na terugkomst ontvingen we van Fundisa Weddings de officiële trouwdocumenten. Samen met de foto’s en de video vormen ze het bewijs van onze onvergetelijke trouwdag in de bush.”

Safari

James & Marjolijn

“Lieve mensen, perfecte verzorging, prachtige natuur, en bijzondere dieren hebben ervoor gezorgd dat onze trouwdag perfect was. Die dag waren we niet op vakantie in Zuid-Afrika, maar woonden we er even. Onvergetelijk!”

Overige (Zulu’s)

Mariëtte & Eric

“Toen het jawoord was gezegd en de ringen waren omgeschoven, had de bruidegom nog een verrassing voor de bruid haar vader. Volgens Zulutraditie werd de bruidsschat (11 koeien) overgedragen. Tussen de koeien hebben we champagne gedronken. De Sangoma, een wijze medicijnvrouw die veel aanzien heeft in de Zuluwereld, stond klaar om ons huwelijk ook in te zegenen.”

Safari

Charlotte & Jeroen

“In het Krugerpark hebben wij elkaar het ‘ja-woord’ gegeven tijdens een officiële en religieuze ceremonie in de buitenlucht. Na de huwelijksvoltrekking maakten we een privé-safari en tijdens deze tocht ontmoetten we twee leeuwinnen met hun welpjes die ons feliciteerden met een rondedansje om de jeep. Als afsluiting van onze romantische, intieme, overweldigende en onvergetelijke trouwdag hadden we een diner bij kaarslicht onder de Afrikaanse sterrenhemel.”

Safari

Pascal & Paul

“We hebben een geweldige bruiloft gehad op een zeer mooie plek en de accommodatie en personeel waren top.
Fundisa Weddings heeft ons erg geholpen met de problemen die wij ondervonden met het opsturen van onze trouwkleding.
Zonder haar hulp waren we niet in onze trouwkleding getrouwd en hadden we niet zulke mooie trouwfoto’s.
Mijn man en ik kijken met veel plezier terug aan onze trouwdag in het mooie Zuid-Afrika.”

Overige

Rob & Ilse

“Op 2 augustus zijn wij op het prachtige strand van St. Francis getrouwd. Heerlijk relaxed en intiem! Iedereen, de fotograaf, kapster/visagiste, het management van ‘The Dunes’, de marriage officer, masseuse en natuurlijk Fundisa Weddings hebben de dag voor ons onvergetelijk gemaakt en zelfs beter dan we ons hadden kunnen voorstellen. Een echte aanrader voor iedereen die intiem, romantisch en relaxed wil trouwen!”

Kaapstad

Debby & Jan

“Dat we de rest van ons leven met elkaar willen spenderen dat wisten we! Echter, we zagen een traditionele bruiloft in Nederland met alle toeters en bellen niet zitten. Waarom zouden we niet gaan trouwen in Zuid-Afrika? Daar waar het allemaal begon. Als bekroning op onze liefde… En met onze baby in mijn buik.”
Kaapstad

Leonie & Martijn

“WOW, dat trouwen op het strand bij Kaapstad zó bijzonder kon zijn, ook zonder gasten, hadden we niet verwacht. We hebben intens genoten van elkaar en het moment.”

Safari

Nele & Jan

“Als wij spraken over hoe we graag wilden trouwen, was het duidelijk dat er grote verschillen over ons ‘droomhuwelijk’ waren. Een bruidegom die graag een traditionele trouw wou, maar een bruid die zo weinig mogelijk aandacht wenste. Op de één of de andere manier zijn we dan toch op het idee gekomen om in het buitenland te trouwen. Een idee waar we het beide direct over eens waren.”

Safari

Sanne & Bart

“Als we er vroeger wel eens over praatte met mensen, zeiden wij altijd: “Nee hoor, wij gaan nooit trouwen. We hebben er niks mee”. Maar na 10 jaar bij elkaar te zijn en om ons heen al heel wat bruiloften gezien te hebben, veranderden we van mening. “Nee nooit” werd ineens “Misschien” want we zagen om ons heen ook de leuke kanten van het trouwen. Het is toch een mooie ervaring en een moment dat je met zijn tweeën nooit zal vergeten. Alleen voor ons geen handje schudden, in de belangstelling staan en de stress. Wij wilden het op een hele andere manier doen! Met zijn tweeën!”

Te Paard

Suzanne & Andre

“Op de dag van het huwelijk gingen we er ’s morgens samen te paard op uit. Wat konden we dicht bij het wild komen en wat was het fijn zo in de bush. Opeens stond daar een gedekt tafeltje, twee stoeltjes en heerlijke drankjes – de ultieme manier om nog even samen te zijn voor we de trouwceremonie zouden gaan beleven.”

Safari

Tiny & Willibrord

“Ik wilde al zo lang dat papa en mama gingen trouwen. Ik wilde dat we allemaal dezelfde achternaam zouden hebben… De dagen daarna kon ik het nog niet geloven, ik vroeg steeds “is het écht waar, ik denk steeds dat het een grapje is”.”

Droombruiloft referenties

Droombruiloft referenties
© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)