Wat kost een bruiloft in Namibië?

Alléén papierwerk

Vanaf € 699, inclusief btw

Het is handig als jullie vóórdat jullie in Namibië trouwen contact met mij opnemen. Als ik het papierwerk in gang kan zetten vóór jullie bruiloft, dan doen we dat gelijk op de juiste manier. Dat scheelt jullie veel geld en tijd!

Soms is een bruidspaar zonder mij in Namibië is getrouwd, maar het lukt ze achteraf niet om de juiste papieren te regelen om hun huwelijk in Nederland / België in te schrijven. Of het duurt jaren. Uiteraard kan en wil ik deze bruidsparen graag helpen, omdat zij in een onmogelijke situatie zijn beland. Het kost mij echter erg veel tijd om de reeds gemaakte fouten te herstellen om alsnog het Unabridged Marriage Certificate te verkrijgen.

Meestal lukt het mij wel om dit alsnog voor elkaar te krijgen, afhankelijk van de fouten die zijn gemaakt. Indien jullie de bruiloft niet bij mij geboekt hebben, dan is het basistarief voortaan € 699 voor het regelen van het papierwerk. Per gemaakte fout reken ik € 75 extra. Dit omdat hij mij heel wat extra uren kost om Home Affairs te overtuigen om het toch goed te keuren. Elke fout moet bij elk loket weer opnieuw uitgelegd worden. Als ik alleen het papierwerk voor jullie regel, dan ben ik verplicht 21% btw in rekening te brengen. De € 599 en € 75 zijn inclusief btw.

Jullie kunnen vrijblijvend contact met mij opnemen en de situatie voorleggen. Ik zal dan nagaan of ik het voor jullie op kan lossen, welke fouten er eventueel gemaakt zijn en wat de prijs zal zijn. Op basis daarvan bepalen jullie of jullie mijn hulp nodig hebben.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)