Wat kost een bruiloft in Namibië?

Basis trouwarrangement zonder papierwerk

Het basis trouwarrangement zonder het papierwerk kost voor een safari bruiloft in Namibië in 2020 € 1.750. In 2021 zal deze prijs € 1.800 worden.

Ik reken een vast bedrag voor het regelen van jullie bruiloft. Dit is inclusief mijn werk en tijd. Ik ben gemiddeld 70 tot 100 uur met een bruiloft bezig. Ik hanteer een vaste prijs, zodat jullie precies weten wat jullie bruiloft gaat kosten.

Btw:

In de meeste gevallen boek ik ook de accommodatie voor jullie. In dat geval hoef ik geen btw door te bereken over mijn tarief, de ambtenaar, de fotograaf enzovoorts. Indien jullie zelf jullie eigen accommodatie boeken, dan ben ik helaas genoodzaakt om 21% btw bovenop bovenstaande bedragen toe te voegen. Bijvoorbeeld: het basisarrangement zonder papierwerk kost dan €1.800 plus 21% = € 2.178. Voor deze € 378 kunnen we uiteraard ook een mooie kamer voor jullie boeken ?

Inclusief:

Ik help jullie met het visualiseren van jullie droombruiloft in combinatie met de mogelijkheden in Namibië. Ik spreek graag persoonlijk met jullie af, zodat we al jullie wensen door kunnen nemen. En uiteraard geef ik jullie advies en laat ik jullie allerlei mogelijkheden zien. Ik regel alles voor jullie met de accommodatie, trouwambtenaar, fotograaf en eventuele videograaf, kapster, visagiste, bakkerij en de bloemist voor het bruidsboeket. Ik zorg dat zij volledig op de hoogte zijn van al jullie wensen.

Hierdoor is het meestal niet noodzakelijk dat ik met jullie mee ga naar Namibië.

Exclusief:

Indien jullie meer styling willen dan standaard in het pakket aanwezig zit, dan komen daar wel extra kosten voor bij. Indien het wel handig (of noodzakelijk) is dat ik met jullie mee ga naar Namibië, dan zijn mijn reiskosten naar Namibië ook nog niet meegenomen in bovenstaande prijzen.

Opties als papierwerk, accommodatie, fotograaf, toost & taart, bruidsboeket, eventuele ‘wedding set up fee’ etc. zijn exclusief. Afhankelijk van de gekozen trouwlocatie kunnen er ook reis- en verblijfkosten voor de trouwambtenaar, fotograaf en eventueel videograaf bijkomen. Uiteraard verblijven zij dan in een goedkope B&B.

Met of zonder papierwerk?

Als jullie een zogenaamde ‘renewal of vows’ willen doen, dan is er geen officieel papierwerk meer nodig. Jullie zijn tenslotte al getrouwd. Of misschien kunnen jullie niet (gemiddeld 1 maand) wachten op het papierwerk? En willen jullie liever vóór of ná jullie reis naar Namibië in Nederland trouwen. Of wellicht hebben jullie een beperkt budget en willen jullie liever gratis op maandagochtend voor de wet in Nederland trouwen en dan een mooie ceremonie in Namibië? Op deze manier kunnen jullie de kosten laag houden.

Wat de reden ook is, het is altijd mogelijk om in Namibië te trouwen zonder het papierwerk. Ik regel dan nog steeds jullie bruiloft en we zorgen voor de trouwambtenaar. Dit trouwarrangement is inclusief mijn werk en tijd.

Met of zonder papierwerk maakt voor jullie bruiloft zelf niks uit. Alles is verder hetzelfde. Alleen hoeven jullie vooraf geen papieren aan te leveren, tekenen jullie het register niet en regel ik achteraf het Unabridged Marriage Certificate niet. Dit scheelt jullie wel wat geld, zie bruiloften met papierwerk.

Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika

Wat kost een bruiloft in Namibië.

Waarom trouwen in Namibië? Destination Wedding. Droombruiloft. Trouwen in het buitenland. Want Safari bruiloft. Dus Trouwen op het strand. Omdat Bruiloft te paard. Wat kost een bruiloft in Namibië. Maar wat kost een bruiloft in Namibië. Waarom trouwen in Namibië? Destination Wedding. Droombruiloft. Dus Trouwen in het buitenland. Safari bruiloft. Trouwen op het strand. Bruiloft te paard.

Wat kost een bruiloft in Namibië ook.

Waarom trouwen in Namibië? Destination Wedding. Droombruiloft. Trouwen in het buitenland. Want Safari bruiloft. Trouwen op het strand waarom. Bruiloft te paard omdat. Wat kost een bruiloft in Namibië ook. Maar wat kost een bruiloft in Namibië dus. Dus wat kost een bruiloft in Namibië? Waarom trouwen in Namibië? Destination Wedding. Droombruiloft waarom. Want Trouwen in het buitenland. Waarom Safari bruiloft. Trouwen op het strand omdat. Want Bruiloft te paard.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)