Fotogalerijen

Het is ten eerste veel leuker om naar foto’s van bruiloften te kijken dan er over te te lezen. En ten tweede geeft het ook een veel beter beeld van wat jullie kunnen verwachten. Uiteraard alleen ter illustratie, aangezien elke bruiloft op maat wordt gemaakt. Geen enkele bruiloft is hetzelfde als de vorige. Maar als jullie een voorkeur voor een bepaalde stijl van fotograferen hebben, dan kan ik aangeven wie de bijbehorende fotograaf is. En als een lodge foto jullie aanspreekt, dan kan jullie bruiloft daar ook plaats vinden.

Fundisa Weddings organiseert al sinds 1993 bruiloften in Zuid-Afrika. In 2018 heb ik voor het eerst een bruiloft in een ander land georganiseerd, namelijk in Namibië. Namibië is een bijzonder prettig en veilig land om in te reizen en is perfect voor bruiloften. Ik wil deze mogelijkheid vanaf 2019 dan ook gaan aanbieden. Hieronder een fotogalerij met foto’s van bruiloften in Zuid-Afrika, om jullie een idee te geven van wat ik ook doe. En een fotogalerij met de foto’s van de eerste bruiloft die in Namibië plaats vond.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)