Wijnvelden bruiloften in de Media:

Fundisa bruidsparen in het magazine “Trouwen”

Wijnvelden bruiloften zijn erg romantisch. Trouwen tussen de wijnranken geeft hele mooie foto’s. Zeker als de druiven op dat moment groeien. Omdat dit soort bruiloften door veel mensen wordt gezien als een heel bijzondere bruiloft, kun je hier mooie artikelen over schrijven. Onderstaande bruidsparen mochten daarom met hun volledige verhaal in het kwartaalblad “Trouwen” staan. Intussen bestaat dit magazine helaas niet meer in geprinte vorm. Desondanks geven deze artikelen jullie nog steeds een mooi beeld van hoe de bruidsparen hun Wijnvelden bruiloften hebben ervaren.

Hieronder dus twee artikelen van de bruidsparen die in de wijnvelden vlakbij Kaapstad zijn getrouwd.

Wijnvelden bruiloften in PDF

Mocht onderstaande toch niet goed leesbaar zijn of als jullie het artikel willen downloaden, dan kunnen jullie de originele artikelen ook openen. Door middel van een klik op de betreffende naam hieronder of op het artikel worden de PDF bestanden geopend:

Jessica & Dagmar        Danielle & Wiebe

Jessica & Dagmar (Wijnvelden)

Danielle & Wiebe (Wijnvelden)

Deze artikelen zijn ter illustratie van hoe wijnvelden bruiloften door onze bruidsparen worden ervaren. Dit is zeker niet hetzelfde als een bruiloft in Nederland. Juist doordat jullie niet in Nederland zijn, hebben jullie al gelijk een vakantie gevoel. Daarnaast zijn de door ons uitgekozen accommodaties gelegen langs de mooie wijnroute niet ver van Kaapstad. Aangezien alles voor jullie geregeld wordt, hoeven jullie je verder nergens druk om te maken. Een bruiloft hier is zowel geschikt voor stellen met gasten als stellen zonder gasten. Dus als de Zuid-Afrikaanse wijnvelden jullie aanspreekt, dan is dit zeker een geweldige keuze.

Voor alle referenties van bruidsparen die via Fundisa Weddings zijn getrouwd, klik hier.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)