Karin en Ton

Karin en Ton

Op 14 augustus kwamen we aan bij onze trouwbestemming Pondoro Game Lodge, nabij Hoedspruit.

De manager van de logde stond al klaar met een heerlijk verfrissend drankje. Daarna werden we begeleid naar onze kamer/suite (Earth suite).
De suite was prachtig en de dieren hadden er direct toegang toe wat maakte dat er aapjes en impala’s te zien waren vanuit en bij de suite. Het uitzicht op de Olifantenrivier maakte de romantische plek compleet.

Na de lunch begonnen we met de eerste game drive met ranger John en tracker/sporenzoeker Sam. Het rijden in de open jeep op de onverharde wegen maakte het al tot een unieke ervaring. Ook het stoppen midden in de natuur om iets te eten en te drinken (sundowner noemen ze dat) maakt ons beeld van een game drive compleet.

Eenmaal teruggekomen op de lodge stonden het personeel in prachtige Afrikaanse kledij klaar met natte doekjes om onze handen mee schoon te maken. Die avond hebben we genoten van een heerlijk diner en zijn we op tijd naar onze suite gegaan. Tenslotte begint de volgende dag erg vroeg doordat er een ochtend game drive op het programma staat……

De trouwdag

Op 15 augustus zijn we om kwart over vijf in de ochtend opgehaald door de ranger om deel te nemen aan de ochtend game drive. Pas toen we bezig waren met de game drive en aan het zoeken waren naar een neushoorn en leeuw, kwamen we er pas achter dat dit onze trouwdag is. Een zorgelozer begin van de dag kan toch niet!

Weer terug bij de lodge hebben we een lunch gehad met de trouwambtenaar. Zodat we elkaar wat beter konden leren kennen waardoor de trouwceremonie wat persoonlijker is. Daarna hebben we samen met de manager en ranger een trouwlocatie uitgezocht. Natuurlijk wisten wij al wel waar we de ceremonie wilden houden, namelijk op een rots in de Olifantenrivier. Het prachtige uitzicht vanuit onze suite. Omdat we door de Olifantenrivier moesten lopen om de zandverstuiving te bereiken, waar de prachtige rots lag, zijn we gaan kijken waar het water het laagst was om onze trouwkledij niet te vies of nat te laten worden.

Na even wat tijd voor ons zelf te hebben gehad waarin wij onszelf hebben kunnen voorbereiden op de ceremonie was het eindelijk zover. Het moment waar wij ons al maanden op hebben verheugd. In onze trouwkleding de Olifantenrivier oversteken was een hele ervaring en het doorbrak meteen alle spanningen.
De ceremonie bij de zandverstuiving op de grote rots was echt prachtig en we voelde ons er goed bij. De trouwambtenaar heeft de ceremonie erg persoonlijk gebracht en dit maakte het speciaal.
Na de ceremonie hebben we heerlijk met champagne getoost en de trouwtaart aangesneden.

‘s Avonds volgde een romantisch privé diner met kampvuur!

Onze trouwdag was onvergetelijk. En daarvoor willen wij iedereen die hieraan heeft meegeholpen hartelijk bedanken. Wat een unieke ervaring…

Dit was het verslag van Karin en Ton.

Voor meer referenties klik hier

Karin en Ton

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)